maanantai 14. marraskuuta 2016

Meikki haul

Hei,

Ajattelin tälläkertaa näyttää viimeksi ostamiani meikkejä. Tosiaan olen nämä ostanut lähes kaikki tässä viime viikolla. Yksi tuote on aikasemmin ostettu, mutta muut tosiaan nytte viime viikon lopussa. Muistakaa, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni ja kaiken lisäksi en kuitenkaan kauhean hyvin tunne nuita meikkejä. Termitkin saattavat olla hukassa. Kerron oman kokemuksen tuotteesta ja arvion itseni mielestä 1-10 asteikolla.

Ensimmäisenä tästä löytyy MaXfactorin mascara.
Nimellä clump defy. Värinä tällä mascaralla on black brown. Eli ei ole perus musta vaan on hivenen tuota ruskeaa.

Tuo ripsiharja on kaareva ja sen ansiosta se saa ainakin itselläni ripset hivenen paremmin taipumaan. Tosiaan itselläni ripset ovat alaspäin suuntautuneet, joten taivutinta on tullut käytettyä, mutta tuon harjaksen avulla ei sitä välttämättä tarvitse.

Itse ainakin olin tyytyväinen. Mukava ja oli helppo käyttää. Arvio: 8,5Samalla merkillä voisin jatkaa. Elikkäs MaXfactorin eyeliner. Nimelle masterpiece. Värillä 01 velvet black.

Ensimmäinen eyeliner, joka on nestemäinen. Oli uusikokemus. Pysyi hyvin luomella, eikä lähtenyt leviämään tai tarttumaan ylemmäs luomelle miten tulee usein kajaalilla käymään. Tykkäsin siitä sen takia. Syy tosiaan miksi olen halunnut nestemäisen eyelinerin.

Oli asioita, joista tykkäsin tässä eyelinerissa, mutta oli myös jotain mistä en tykännyt. Itse kun olen tosiaan kajaalia tottunut käyttämään niin eyelinerilla oli erillaista tehdä rajaus. Arvio: 8Jatketaan sitten vielä näillä silmämeikeillä. Ostin vihdoin ja viimein uuden luomiväripaletin, koska oli niin kivan näköinen ja sen lisäksi ei ollut edes kallis.

Merkillä depend cosmetic, smoke. 12 eri väriä. 

En ole vielä ehtinyt kauheasti testaamaan. Paria käyttänyt, mutta niistä tykkäsin. Kun tämän näin kaupassa katoin, että tuon minä haluan. Tuo näyttää juuri siltä, mitä olen etsinyt. Ne värit, joita käytin levittyivät hyvin ja kaiken lisäksi paletti ei likaantunut, eli näistä ei alkanut irrota sitä luomiväriä. Itse tarvitsin sitä väriä kuitenkin hivenen enemmän, koska nuo kaikki eivät ihollani pienillä määrillä näy. Siitä miinusta. Mutta tämä on kyllä useasti itselläni ongelma.

Elikkäs tykkäsin ja hyvin vähän miinusta. Tällä pystyin toteamaan, että kaikki halpa ei ole huonoa vaikka usein ajatellaankin niin. Mutta arvioksi tulee: 7,5


 Seuraavana on kynsilakka merkkinä Mavala. Värinä on 373 MySweetHeart.

Aika perus kynsilakka. Olen näitä Mavalan kynsilakkoja ennenkin käyttänyt, joten osasin odottaa, että saan sitä mitä haluan. Väri on hyvä, sellainen kuin odotin. Purkki on helppo ja mukava. Sen saa helposti mukaan. Pysyy ihan hyvin kynsissä. Mavalan tuotteista tykkään nuitten nimien takia. Tämänkin tuotteen nimi on aivan ihana.

Tuotteen laadun ja mukavuuden takia arvioksi tulee: 8
Viimeisenä huulipuna Loréal Parisilta. Värinä color riche 108 brun curvé.

En tykkää käyttää itse huulipunia kauheasti talvella, koska ne kuivattavat todella paljon huuliani. Tämä huulipuna tulee olemaan varmasti ensi talvena poikkeus. Tykkään tämän värista. Tulee aivan ihana. Loréal Parisilla on mutenkin aina hyviä tuotteita ja harvoin joutuu pettymään. Tuote levittyy todella hyvin.

Arvio: 9Tässä oli tällä kertaa minun meikki ostokseni. Toivottavasti tykkäsitte. Nähdään ensi kerralla !

-Rosa

Instagram, theasorr
snapchat, theasorr
twitter, rosad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti