maanantai 5. joulukuuta 2016

10 positiivista asiaa talvesta

Hei, 
talvi tekee tuloaan, kuten myös joulu. Tässä saatte muutaman kuvan, joista näkyy talvi hyvin. Valitettavasti nämä eivät ole aivan uusia kuvia, mutta talven henki on näissä mukana täysin. 

Itse siis tykkään todella paljon talvesta. Kuten ihmiset, jotka tuntevat minut tai ovat seuranneet blogiani tai youtubessa kanavaani niin tietävät, että tykkään talvesta. Tässä teille  10 positiivista asiaa talvesta.


1. Tunnelma
Talvessa on hyvin taianomaista tunnelmaa. 

2. Kauneus
Talvella kaikki saavat tämän kauniin valkoisen lumipeitteen päälle. 
Kaikki ne, jotka ovat kärsineet syksystä ja menettäneet asunsa sille saavat nytten talventultua talvenhaltialta uuden asun. Kauniin juhlavan valkoisen puvun.


3. Talvi harrastukset 
Hiihto, laskettelu, luistelu, näistä monet tykkää samalla tavalla kuin minä. Jämsässä on Himos, laskettelu keskus, jossa olen viettänyt monia hyviä hetkiä. 

4. Kynttilät
Talvella saa alkaa sytyttämään taas kaikki kynttilät loistoon. Ne tuovat mukavaa tunnelmaa ja ovat kauniita. Valo kaikkeen pimeyteen.


5. Joululaulut
Joululauluja ei pahemmin soiteta kesällä tai enää keväällä eikä edes syksyllä. Talvella niitä soitetaan ja ne ovat niin kauniita ja rauhoittavaa kuunneltavaa, kuten varopunen jouluaamuna tai tonttu. 

6. Joulu
Kukapa ei tykkäisi. Hyvää ruokaa, joulusauna, lahjoja, yhdessä oloa. Hyvä fiilis. Kaikkein tärkeimpänä tietty Joulupukki!


7. Takka
Kuinka moni onkaan sen jälkeen, kun on päässyt kylmästä ulkoilmasta sisälle mennyt käpertmään vilttiin takan eteen. Lämpöä, lämpöä ja tunnelmaa. 

8. Kuuma kaakao
Tätä juomaa nautitaan paljon kylmällä ilmalla. Ihanan lämpöistä. Sitten vielä, kun saa kuumaa kaakaota, kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja. Paras juoma jota tiedän. Kaiken lisäksi on mukavaa, kun siinä saa hyvän ystävän kanssa sitä juoda ja jutella mukavia.


9. Lomat
Talvella on koulusta varsinkin monia mukavia pieniä hengähdystaukoja. Toisin kuin kesäloma, joka on hyvin pitkä ajanjakso, jonka aikana moni ehtii kyllästyä ja tylsistyä, niin talvella lomat ovat juuri hyviä hengähdystaukoja. Löytyy joululomaa, hiihtolomaa. Pieniä parin päivän lomia, kun on juhlapyhiä, kuten huomenna oleva itsenäisyyspäivä. Näitten aikana ei ehdi tylsistyä ja kyllästyä vaan ne ovat mukavuuksia.

10. Uusi vuosi
Tarviiko selittää?


-Rosa

instagram, snapchat - theasorr
twitter - rosad
youtube - rosa-diep

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti