sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kasviskiusaus ja viikon kuulumiset

Hei, 

tällä viikolla en ehtinytkään kirjoittaa aikaisemmin. Koko viikko on ollut hyvin kiireinen ja tekemistä on ollut paljon. Tiistaina kävin kaverini kanssa hieman juomassa ja torstaina oli uusien sauna. Perjantaina oli tentti, johon luin koko alkuviikon. Tentti ei oikeastaan mennyt edes hyvin. Elikkäs uusimaan se. No ainakin tämä kokeiden/tenttien uusiminen on jo tuttua puuhaa, kiitos lukion. 

Eilen oli MM-kyykkä 2017, johon osallistuin. Tästä tapahtumasta saa lisätietoa googlettamalla. En tällä kertaa ala kertomaan kaikkea. Pari kuvaa Kyykästä. 

Kyykässä tämä alkoholi on kyllä aika iso sana.
Tosiaan meidän ryhmä sai haalarit perjantaina, joka selittää minkä takia ne ovat vielä valkoisia. Meiltä tosiaan tultiin ihan kysymään, että mites ne ovat niin valkoiset. Meidän koko ryhmä oli innoissaan, koska me "kuuluttiin" joukkoon nyt paremmin. Kaikilla oli nuo haalarit ja me saimme ne oikeasti. Perjantai iltana itse ompelin kaikki haalarimerkit kiinni, jotka silloin omistin. Tosin niistä on jo yksi irronnut. Pitää ommella ne paremmin kiinni myöhemmin.Tässä näkyvät meidän haalarimme ja meidän joukkue miinus yksi pelaajaa. Meillä oli mahtava joukkue itseni mielestä. Meillä oli hauskaa ja parastahan oli se, että me voitimme yhden pelin!

Tänään olen ollut hyvin ahkera. Siivosin keittiön kokonaan, kävin kaupassa ja tein maittavan ruua, joka oli tosiaan maailman helpoin, kuten äitini on sanonut. Elikkä kaikki kiusaukset. Tänänään tein kasviskiusauksen, josta ohjeet kuvien kera!

Kasviskiusaus 

ainekset
pussi peruna-sipulisekoitus (pakaste)
pussi pakastevihanneksia
2 dl ruokakermaa
mausteita oman maun mukaan


Laita uuni 225 asteeseen lämpiämään


Ota vuoka ja levitä puolet perunasipulisekoituksesta pohjalle. 
Laita päälle pussillinen kasviksia. 
(kasvikset voi korvata esimerkiksi kinkulla)


Itse laitoin tämän jälkeen mausteita siihen. Käytin pippuria, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, chiliä ja basilikaa. Tosin basilikaa en käyttänyt vielä tässä vaiheessa.

Tämän jälkeen levitä päälle loput peruna-sipuliseoksesta.


Kaada ruokakerma kiusauksen päälle. 
Tässä vaiheessa voi myös pistää mausteet. Itse laitoin vielä vähän pippuria ja basilikaa päälle.

Kun uuni on lämmennyt, niin voi kiusauksen pistää sinne.
Pidä kiusausta uunissa noin tunnin verran, että se ehtii kypsyä.

Lopuksi nauti.


Tykkään tästä ruuasta paljon, koska se on helppoa ja siinä on vaikea epäonnistua. 

-Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti