sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

#100happydays

Hei,

aloitin tuotta pari päivää sitten 100happydays haasteen. Julkaisen siis joka päivä instagramissa kuvan asiasta, joka tekee minut onnelliseksi sinä päivänä. 

Olen kerran aikaisemmin yrittänyt haastetta. Se auttaa ajattelemaan positiivisesti ja ymmärtämään, että jokaisessa päivässä on jotain hyvää ja onnellisuus koostuu pienistä asioista. Eilen esimerkiksi olin onnellinen, kun illalla hieman ennen nukkamaanmenoa pääsin käymään lämpimässä suihkussa. Päivä oli ollut muuten hyvin raskas, mutta yksi pieni asia sieltä auttoi ajattelemaan positiivisesti. Tässä tällä viikolla tulleet kuvat. 

Päivä yksi. Poikaystävä joutui lähtemään koululla käymään ja sillä välin kävin juomassa kaakaota ja syömässä hyvän näköisen piirakan.

Päivä kaksi. Olin päässyt käymään lämpöisessä suihkussa raskaan päivän jälkeen ja löysin hyvää lukemista. Tosin nukahdin melkein heti kuvan oton jälkeen. 

Päivä kolme. Aamulla herättyäni minulla oli kivan näköiset laineet hiuksissani. Suorahiuksisena ihmisenä tosiaan pidän kaikista vähänkin kiharemmista hiuksista mitä saan aikaan.

-Rosa

ps. tulevat 97 kuvaa voi nähdä instagram tililtä theasorr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti